صفحه اصلی
اخبار
سیاسی
اقتصاد و بازرگاني
اجتماعی
فرهنگی
علمی
ورزشی
بین الملل
استانها
حوادث
ادبیات و هنر
مشاهیر جهان
شعر
داستان کوتاه
مکتب های ادبی
علمی و فرهنگ
مقالات و مطالب آموزشی
خواص میوه ها و گیاهان
سرگرمی
جملات قصار
حکایات و لطایف نغز و شنیدنی
تعبیر خواب
وقايع و موارد عجیب و خواندنی
طالع بینی
چیستان و معما
ضرب المثل های ایرانی
اطلاعات عمومی
به من بگو چرا
عجایب هفتگانه جهان
نام نامه
مطالب روانشناسی
طالع بینی
مطالب پزشکی و سلامت
سبک زندگی
دستورات آشپزی
خانه
اخبار و رویداد ها
علمی
دیپلماسی فرهنگی جایگزین مناسبی برای دیپلماسی سیاسی است
اخبار و رویداد ها
دیپلماسی فرهنگی جایگزین مناسبی برای دیپلماسی سیاسی است
1397/02/22 - 02:13:00 ب.ظ
اشرف بروجردی روز شنبه در نشست خبری با رسانه های استان گیلان در رشت، در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر تاثیر برجام بر مناسبات فرهنگی افزود: سازمان اسناد و کتابخانه ملی به توافقات مثمر بین المللی دست یافته که این موضوع را می توان در دیگر حوزه های کشور تعمیم داد.
وی اظهار کرد: سرنوشت برجام به اراده سیاستمداران در سطوح عالی برمی گردد و خوشبختانه تا الان، هیات ایرانی تمام تلاش خود را انجام داده تا به عهد خویش در برجام، وفادار بماند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ادامه داد: در زمان حاضر یکی از کشورهای امضا کننده برجام، خروج خود را اعلام کرده که البته بر اساس قاعده، متضرر خواهد بود اما دیگر کشورهای امضا کننده برجام همچنان معتقدند که این توافقنامه به جای خود محفوظ است.
بروجردی افزود: کشورهای اروپایی پای ثابت برجام هستند و ایران نیز همچنان متعهد است که این توافق را پیش برده و تحریم ها را از سر راه بردارد.
وی ادامه داد: به خاطر داشته باشیم که برجام، توافقی است که می تواند منافعی برای ایران و کشورهای امضاکننده آن فراهم سازد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در بخش دیگری از سخنانش در نشست خبری افزود: جمهوری اسلامی ایران در حوزه حفظ و نگهداری اسناد در منطقه، رتبه نخست را دارد و آنچه که طلب می شود، اعتمادسازی است.
بروجردی تصریح کرد: تعاملات بین المللی در حوزه اسناد توسعه یافته و بر همین اساس، توافقاتی در ماه گذشته در ارتباط با مهمترین اسناد مربوط به دوره گمرکات ایران در زمان قاجار که در اختیار فردی در بلژیک است، مبنی بر به نمایش گذاردن و در نهایت خرید اسناد، در حال انجام است.
وی اضافه کرد: امیدواریم در آینده به شرایطی دست یابیم که اسناد مربوط به ایران که بنا به دلایلی از کشور خارج شده را بازگردانده و یا نسخه ای دیجیتال از آنها در اختیارمان قرار گیرد.
به گفته بروجردی، سال گذشته 200 میلیارد ریال نسخه خطی از مردم خریداری شده و امیدواریم با تلاش رسانه های جمعی و اعتمادسازی که بوجود می آید، شرایطی مهیا شود که هیچ سندی کنج گنجه ها از بین نرود.
وی همچنین از برگزاری کنگره مطالعات اسلامی - ایرانی در سال جاری خبر داد و گفت: این کنگره، مطالعاتی را که تاکنون انجام شده، پوشش می دهد .
بروجردی به 40 سالگی انقلاب اسلامی نیز اشاره و اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران می بایست با حضور اندیشمندان، محققان و پژوهشگران مورد بازخوانی قرار گرفته و نتایج آن در اختیار نسل جدید قرار بگیرد تا این دستاوردها ، نگاه نسل جوان را از آن سوی آب ها بازگردانده و به سوی داشته های خویش هدایت کند.
وی یادآور شد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی شرایطی را فراهم می آورد تا اصحاب فکر و اندیشه بتوانند به راحتی و به دور از دغدغه امنیتی، طرح موضوع و تبادل اندیشه کنند و بتوانند از ایده های برآمده، به اندیشه هایی دست یابند که برای آینده نظام اسلامی و جامعه مفید باشد.
40 هزار جلد کتاب خطی و سنگی و حدود سه میلیون جلد کتاب چاپی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران موجود است و این سازمان از فرهنگ و تاریخ دیرین ایران، نگهداری و حفاظت می کند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران روز گذشته (جمعه) نیز از مدرسه تاریخی داریوش شهرستان آستارا در غرب استان گیلان بازدید کرد. تعدادی از چهره های ماندگار حوزه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آستارا نیز با حضور اشرف بروجردی تجلیل شدند. وی همچنین عصر امروز (شنبه) در همایش تجلیل از تاریخ سازان گیلان، برگ اول بزرگداشت دکتر حشمت شرکت می کند.
1881 /2007
انتهای پیام /*
منبع خبر:
http://www.irna.ir/fa/News/82912938/